Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın'da Yangın Son Dakika - Son Dakika Aydin Da Korkutan Yangin Haberler - İmamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Aydın'da Yangın Son Dakika - Son Dakika Aydin Da Korkutan Yangin Haberler - İmamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.. Aydın'da bir ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Haberler > türkiye haberleri > son dakika. Son günlerde ülkemizin birçok yerinde orman yangınları çıkıyor. Aydın'ın germencik ilçesinde bir süt ürünleri işleme tesisinde yangın çıktı. .haberleri̇ türkiye'den ve aydın'dan en güncel haberler, son dakika gelişmeleri haber aydın'da aydın.

Aydın'ın germencik ilçesinde bir süt ürünleri işleme tesisinde yangın çıktı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Son dakika haberine göre, aydın'ın çine ilçesinde zirai alanda yangın çıktı. Son dakika | aydın'da korkutan yangın. Tosuncuk mehmet aydın'ın ilk ifadesi geldi!

Son Dakika Haberleri Aydin Da Antik Kent Yakininda Yangin Haberler
Son Dakika Haberleri Aydin Da Antik Kent Yakininda Yangin Haberler from foto.haberler.com
İçmeler yolunda alevler yolu kapattı. Kuşadası adagöl ve sevgi plajı'nda mangal yakmak yasaklandı. Aydın çine'nin akçaova mahallesi, gökbel dağı'nda öğle sıralarında başlayan orman yangınının yatağan'a ilerlediği bildirilmişti. Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Bilgiye göre, aydın'ın efeler ilçesi efeler mahallesi'nde hürriyet bulvarı üzerindeki bir mobilya atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. En son aydın haberleri anında burada. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı.

Aydın'ın söke ilçesinde sabah saatlerinde kontrol altına alınan orman yangınının yaşandığı bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. Aydın son dakika haberleri : Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İmamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın beş yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Bozdoğan'ın başalan mahallesi'nde başlayan ve rüzgarın tesiriyle süratle yayılan yangına nazilli orman i̇şletme müdürlüğü. Aydın'da zirai alanda yangın çıktı. Son günlerde ülkemizin birçok yerinde orman yangınları çıkıyor. 01:23 son dakika haberi | aydın'daki oda ve borsalardan yangın bölgelerine destek. Son dakika | aydın'da korkutan yangın. Aydın'ın çine ilçesinde ormanlık alanda başlayıp muğla'nın yatağan ilçesine sıçrayan arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle yangın henüz kontrol altına alınamadı.

Aydın'ın çine ilçesinde ormanlık alanda başlayıp muğla'nın yatağan ilçesine sıçrayan arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle yangın henüz kontrol altına alınamadı. Son dakika | aydın'da korkutan yangın. 01:23 son dakika haberi | aydın'daki oda ve borsalardan yangın bölgelerine destek. Son dakika aydın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı.

Lmmia269bqonhm
Lmmia269bqonhm from www.aydinpost.com
Aydın merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, aydın son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Aydın çine'nin akçaova mahallesi, gökbel dağı'nda öğle sıralarında başlayan orman yangınının yatağan'a ilerlediği bildirilmişti. İçmeler yolunda alevler yolu kapattı. Kuşadası adagöl ve sevgi plajı'nda mangal yakmak yasaklandı. Son dakika haberi.aydın'da yangın çıktı. Aydın ve ilçelerindeki güncel gelişmeler aydın post'ta. 07.09.2018 15:33 | son güncelleme: Aydın'daki yangında 2,8 hektar kızılçam orman kül oldu.

Haberler > türkiye haberleri > son dakika.

05 ekim 2020 pazartesi 23:37. Aydın'da 24 saat yangın nöbeti. İçmeler yolunda alevler yolu kapattı. Bilgiye göre, aydın'ın efeler ilçesi efeler mahallesi'nde hürriyet bulvarı üzerindeki bir mobilya atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İncirliova'da fabrika yangınıi̇ncirliova ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. Özel aracınızı kargoyla yanınızda taşıyorken bizim yangın uçağımız niye yok? Yangın, akşam saatlerinde adnan menderes üniversitesi araştırma ve. Son dakika aydın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Aydın'ın germencik ilçesinde bir süt ürünleri işleme tesisinde yangın çıktı. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Aydın'ın çine ilçesinde ormanlık alanda başlayıp muğla'nın yatağan ilçesine sıçrayan arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle yangın henüz kontrol altına alınamadı. Gazete aydın son dakika haberler. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

En güzel hizmeti ortaya koymaya çalışıyoruz. İçmeler yolunda alevler yolu kapattı. Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın'ın germencik ilçesinde bir süt ürünleri işleme tesisinde yangın çıktı.

G8jd Xkltdp0am
G8jd Xkltdp0am from static.daktilo.com
Aydın'ın söke ilçesinde sabah saatlerinde kontrol altına alınan orman yangınının yaşandığı bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği orman yangını söndürüldü. Kuşadası adagöl ve sevgi plajı'nda mangal yakmak yasaklandı. Yangın, akşam saatlerinde adnan menderes üniversitesi araştırma ve. Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın! Tarafsız haberleri ile en aydın'ın en güçlü, en büyük gazetesi. Dilek yarımadası'na giriş çıkışlar yasaklandı. Aydın çine'nin akçaova mahallesi, gökbel dağı'nda öğle sıralarında başlayan orman yangınının yatağan'a ilerlediği bildirilmişti.

Son dakika bilgisine göre yangın kontrol altına alındı.

Yangın beş yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın söke 'de orman yangını çıktı. Tarafsız haberleri ile en aydın'ın en güçlü, en büyük gazetesi. Aydın'daki yangında 2,8 hektar kızılçam orman kül oldu. Aydın'ın çine ilçesinde ormanlık alanda başlayıp muğla'nın yatağan ilçesine sıçrayan arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle yangın henüz kontrol altına alınamadı. Haberler > türkiye haberleri > son dakika. Aydın çine'nin akçaova mahallesi, gökbel dağı'nda öğle sıralarında başlayan orman yangınının yatağan'a ilerlediği bildirilmişti. / a haberaydın'da makilik alanda başlayan yangın. 07.09.2018 15:33 | son güncelleme: İmamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın, akşam saatlerinde adnan menderes üniversitesi araştırma ve.

Aydın merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, aydın son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır aydın yangın. Son dakika haberi.aydın'da yangın çıktı.